Význam a vývoj krátkodobých cenných papierov - Andresič, Peter
Trh krátkodobých cenných papierov na Slovensku tvorili v r. 1994 štátne pokladničné poukážky (ŠPP). ŠPP ako nástroj krytia rozpočtového deficitu. Sekundárny trh ako nástroj riadenia likvidity v bankovom sektore. Základné údaje o emisiách ŠPP v r. 1994 (tab.).