Dilema úrokové politiky - Nešvera, Václav
Deformácia úrokových sadzieb z hľadiska reálnej ekonomiky a vo vzťahu k zahraničiu. Podmienenosť úrokovej politiky úrokovým diferenciálom. Úrokové sadzby, menový kurz a vonkajšie finančné vzťahy. Perspektívy kurzu koruny. Perspektívy vývoja úrokových sadzieb.