Ekonomické aspekty zavedenia hypotekárnych úverov v SR - Preisinger, Dušan
Potreba uplatnenia hypotekárneho bankovníctva. Faktory ovplyvňujúce agregovanú ponuku hypotekárnych úverov: vzájomná previazanosť aktív a pasív, štruktúra aktív a pasív, štruktúra úverových obchodov. Možnosti zavedenia hypotekárnych úverov.