Deutsche Bank hodnotí Transformace v postkomunistických zemích - Stehlík, J.
Hodnotenie transformácie v bývalých európskych socialistických krajinách (12 krajín) - roky 1993-1996. Výber štyroch základných ekonomických ukazovateľov - ročné tempo rastu hrubého domáceho produktu, miera inflácie, miera nezamestnanosti a stav platobnej bilancie krajiny. Porovnanie základných ekonomických ukazovateľov týchto krajín.