Gigant sa prebúdza Napriek hospodárskemu oživeniu Nemecko čaká na hlavný rastový impulz
Predpokladaný rast hrubého domáceho produktu Nemecka. Oživenie hospodárstva. Zlepšujúca sa konkurenčná schopnosť nemeckých firiem. Priaznivý vývoj inflácie. Dynamický rozvoj východných spolkových krajín.