Quarterly Economic and Fiscal Bulletin of the Czech Republic. 2
Ekonomický rast ČR v r. 1994. Vývoj cien. Platobná bilancia. Fiškálna politika. Príjmy a výdavky štátneho rozpočtu. Miestne rozpočty. Makroekonomické údaje (tabuľky).