Základné makroekonomické proporcie vývoja ekonomiky Slovenska v roku 1995
Prognóza predpokladaného vývoja slovenského hospodárstva v r.1995 spracovaná kolektívom pracovníkov Prognostického ústavu SAV pod vedením P. Kárásza. Základy a východiská prognózy, numerický základ - údajová základňa časových radov mesačných, štvrťročných a ročných, rok 1994 východiskom. Podiel teritórií na zmene salda ZO SR v r.1994 oproti r.1993. Vývoj a prognózy dynamiky HDP, výdavková štruktúra HDP 1991-1996. Vývoj miery fixného kapitálu a miery celkových úspor. Sporenie obyvateľstva a sociálny vývoj. Rozpočtová politika. Demografia a zamestnanosť.