Tiger nie je papierový Ťažisko svetového hospodárstva sa presúva do východnej Ázie - Norman, P.
Hospodársky vývoj v krajinách východnej Ázie. Odhady celosvetového hrubého dôchodku podľa Medzinárodného menového fondu. Druhý stupeň hospodárskeho vývoja. Tvrdý konkurenčný boj v krajinách východnej Ázie. Pozícia Tchaj-wanu v konkurencii s Čínou. Rast hrubého národného dôchodku, miera inflácie, vývoz, dovoz v jednotlivých krajinách východnej Ázie.