Ponuka a dopyt, ich plusy a mínusy. 2 - Mokrý, Vladimír
Riešenie aktuálnych ekonomických a sociálnych problémov účelnými a racionálnymi kombináciami komponentov dopytovo a ponukovo orientovanej národohospodárskej politiky - zmiešaná národohospodárska politika. Zásady a princípy konštrukcie typov alebo kombinácií typov národohospodárskej politiky.