Informační společnost střídá průmyslovou Podnik 21. století pohledem ze St.Gallenu - Prchal, Miroslav
St.Gallen (Švajčiarsko) - máj 1995 - 25. medzinárodné sympózium o riadení. Prechod od priemyselnej spoločnosti k spoločnosti informačnej. Informačné diaľnice, informačné superdiaľnice. Globalizácia trhu. Globalizácia podnikov. Globálna decentralizácia. Informatika a podnik.