Jak hodnotit transformaci - Janíčko, Pavel
Transformačný proces - neujasnenosť pojmov. Posúdenie výsledkov transformácie - zhodnotenie konkrétneho vecného vývoja ekonomiky. Kritérium zmeny vlastníctva. Privatizácia. Výsledky transformácie - argumenty pre a proti.