Jasný kurz - ekonomická reforma Ukrajina - Malachovská, A.
Prijatie kompetenčného zákona a realizácia ekonomickej reformy na Ukrajine. Zlé ekonomické ukazovatele - dedičstvo minulosti. Nástup nového prezidenta L. Kučmu - zelená pre obnovenie ekonomickej reformy. Doterajšia bilancia - problémy s privatizáciou, liberalizácia cien, liberalizácia vnútorného a zahraničného obchodu, problémy vidieka, problémy so zahraničnými investormi. Perspektívy ukrajinskej ekonomiky.