Privatizaci neurychlovat, ale zdokonalovat Slovensko - Bisák, P.
Rozhovor s P. Bisákom, ministrom pre správu a privatizáciu národného majetku SR. Tempo privatizácie. Doterajší stav privatizácie na Slovensku. Legislatívne opatrenia na ochranu hospodársko-strategických záujmov štátu v niektorých odvetviach. Podpora rozvoja slovenskej podnikateľskej vrstvy. Kupónová privatizácia. Zahraničný kapitál. Kontrola privatizačného procesu. Hodnota majetku určená pre kupónovú privatizáciu (40 mld SK).