Transformation and Fiscal Policy
Prechod ČR na trhovú ekonomiku. Hospodársky vývoj v r. 1990-1994. Výhľad na rok 1994. Privatizácia. Trh kapitálový. Bankový systém. Konvertibilita. Fiškálna politika. Daňová reforma.