Vplyv privatizácie na ekonomiku Slovenskej republiky - Němec, J.
Všeobecný ekonomický problém privatizácie. Privatizácia formou predaja. Úhrada privatizačného dlhu. Splácanie privatizačného úveru pri danom zdrojovom potenciáli podnikov. Alternatíva úhrady privatizačného dlhu.