Hospodárska konsolidácia poľnohospodárstva
Výsledky agrokomplexu v SR za r. 1994. Proces úpadku sa zastavil, začala sa etapa hospodárskej konsolidácie a prosperity. Naturálne, resp. hmotné ukazovatele výroby stále nepriaznivé. Zlepšujúce sa parametre živočíšnej výroby. Predaj poľnohospodárskych produktov. Nepriaznivá situácia vo finančnom hospodárení. Nežiadúce pohľadávky a dlhy.