Cestovný ruch potrebuje štátnu podporu - Cmorej, J.
Viceprezident Slovenskej asociácie cestovných kancelárií (SACK) Dipl. Ing. Július Cmorej o cieľoch a poslaní tohto dobrovoľného združenia (ochrana záujmov jej členov, podpora ich činnosti a zvyšovanie ich profesionálnej prestíže). Možnosti štátu prilákať zahraničných turistov, podporiť aktívny cestovný ruch.