Marketing v rozvoji cestovného ruchu na príklade Poľska - Feczko, J.S
Marketingové zameranie podnikov cestovného ruchu. Spotrebitelia CR. Plánovanie cestovného ruchu. Poľský priemysel cestovného ruchu. Marketingový výskum v podnikoch cestovného ruchu.