Problémy hotelového manažmentu v postkomunistických krajinách - Christoffel, M.
Rozvoj cestovného ruchu v postkomunistických krajinách. Vzťah zahraničného účastníka CR a domáceho personálu. Prekonanie jazykových ťažkostí. Slabé stránky riadiaceho manažmentu. Marketing. Účtovníctvo. Vzdelávanie v hotelierstve a v cestovnom ruchu.