Svetová konferencia cestovného ruchu v Osake
Osacká deklarácia cestovného ruchu. Rast a význam medzinárodného cestovného ruchu. Vývoj priemyslu cestovného ruchu. Vplyv medzinárodného cestovného ruchu na spoločnosť a životné prostredie. Úloha vlád a medzinárodných organizácií v oblasti cestovného ruchu.