Zabezpečenie udržateľného rozvoja cestovného ruchu - Kučerová, Jana
Vplyv cestovného ruchu na rozvoj územia. Rozdiely medzi neudržateľným rastom cestovného ruchu a jeho udržateľným rozvojom. Udržateľný rozvoj cestovného ruchu v praxi. Súčasťou plánov cestovného ruchu je uplatňovanie štandardov rozvoja CR. Pozitívny vplyv cestovného ruchu na sociálno-ekonomický rozvoj.