Postavení cen v dlouhodobých obchodních kontraktech při dodávkách surovin - Žemlička, J.
Základné skupiny tovaru: hotové výrobky, suroviny a materiály. Doba, na ktorú sú dohodnuté dlhodobé obchodné kontrakty pri dodávkach surovín. Svetové trhy surovín. Cenová problematika (ceny pevné, bežné, kĺzavé, stupňovité). Špecifické príklady tvorby cien. Splácanie poskytnutých úverov dodávkami tovarov (surovín).