Úloha špecializovaných inštitúcií v systéme obchodných informácií - Michník, Ľubomír
Významné postavenie obchodných informácií vo svetovej ekonomike. Množstvo insolventných podnikov vo svete - nárast úverového rizika. Medzinárodné organizácie na ochranu veriteľa. Intercredit v procese ochrany veriteľa: vznik, všeobecné obchodné podmienky, vznik a spracovanie obchodnej informácie. Spoločnosť pre poistenie exportných úverov.