Druhy leasingu - Menczer, Ľ.
Prvá zo seriálu častí o leasingu. Základné členenie: finančný a operačný leasing. Rozdelenie leasingových operácií z hľadiska zostatkovej hodnoty na konci prenájmu. Členenie z hľadiska spôsobu financovania.