Príležitosť obstáť v konkurencii Franchisingové reťazce nastupujú už aj u nás - Štensová, Antónia
Rozhovor s tajomníčkou Slovenskej asociácie franchisingových reťazcov A. Štensovou. Aktivity Asociácie pri vytváraní podmienok rozvoja franchisingu v podmienkach Slovenska. Rozvoj franchisingu v zahraničí a jeho aplikácie na rôzne oblasti vo výrobe, hotelierstve, rôznych službách a i. Kódex franchisingu, ktorý vypracovalo Európske franchisingové združenie. Podmienky, ktoré musí splniť podnikateľ-prijímateľ, aby mohol používať ochrannú známku, meno a technológiu renomovanej firmy. Pomoc Asociácie pri nadväzovaní kontaktov s podnikateľmi.