Priorita domácim výrobcom Súťaženie medzi firmami prospieva zákazníkom - Szabo, A.
Vytváranie siete súkromných veľkoobchodných spoločností po rozpade štátneho veľkoobchodu na Slovensku. Združovanie veľkoobchodných a distribučných firiem s potravinárskym tovarom (AVODIS). Spoločnosť MAXA v Bratislave a jej činnosť. Organizácia práce v tejto spoločnosti. Rekonštrukcia skladového hospodárstva, veľkoobchodné sklady.