Zahraničný kapitál pomôže v konkurencii Aj v obchode je užitočné oddeliť plevel od zrna - Mihálek, D.
Rozhovor s prezidentom Asociácie veľkoobchodných a distribučných spoločností SR (AVODIS). Združovanie veľkoobchodníkov v asociácii. Aktivity asociácie. Účasť asociácie na tvorbe niektorých zákonov. Charakteristika súčasného stavu obchodu na Slovensku. Zahraničný kapitál vo sfére obchodu na Slovensku. Zahraničné firmy, ktoré vstúpili na náš trh s investíciami do výroby a distribúcie. Administratívne opatrenia na zníženie dovozu. Činnosť asociácie pri nadväzovaní kontaktov so zahraničím.