Legenda podnikateľského neba sa lúči - Rival, P.
Odchod 86-ročného Juhoafričana Haryho Frederyka Oppenheimera z miesta riaditeľa firmy De Beers kontrolujúcej 80 perc. svetového obchodu s diamantami. Spolupráca juhoafrického a ruského diamantového kartelu, predaj ruských diamantov cez juhoafrickú firmu De Beers (od čias N. Chruščova).