Nárast takmer o pätinu Bilancia zahraničného obchodu SR je aktívna - Javorský, A.
Bilancia zahraničného obchodu SR v roku 1994. Zahraničnoobchodný obrat, pozitívny objem vývozu a dovozu. Najväčšie dovozy a vývozy podľa komodít v roku 1994.