Obchodní deficit a hospodářský růst - Holman, R.
Deficit zahraničného obchodu ČR. Prebytkové saldo služieb. Obchodný deficit, dovoz zahraničného kapitálu, hospodársky rast. Obchodný deficit = reálny tok kapitálu. Význam obchodného deficitu pre zvýšenie rastového potenciálu ekonomiky.