Perspektíva liberalizácie Možnosti rozšírenia spolupráce krajín CEFTA - Szabo, A.
Program rokovania pracovných skupín krajín CEFTA v marci r.1995 vo Varšave. Možnosti postupu liberalizácie vzájomného obchodu v komoditách priemyselnej výroby a rozšírenie spolupráce členských krajín. Záujem Slovinska o vstup do CEFTA. Realizácia zahraničného obchodu z teritoriálneho hľadiska za rok 1994.