Poľsko - objavovaný sused Rozšíriť spoluprácu aj na výrobnú kooperáciu a vývoj - Stavník, I.
Zmeny vo vzájomnej hospodárskej a obchodnej spolupráci Poľska a Slovenska po r.1989. Obrat zahraničného obchodu medzi Poľskom a Slovenskom. Perspektívy ďalšej spolupráce a rozvoja partnerských vzťahov oboch krajín. Význam Stredoeurópskej dohody o voľnom obchode (CEFTA) pre vzájomné vzťahy oboch krajín. Poľský zahraničný obchod v roku 1994. Poľský chemický priemysel a perspektívy spolupráce v tejto oblasti so Slovenskom.