Nariadenie vlády Slovenskej republiky
Nariadenie vlády Slovenskej republiky z 20. decembra 1994, ktorým sa vydáva colný sadzobník. Príloha č.2 nariadenia vlády SR č.371/1994 Z.z. - Zoznam colných kvót a colných sadzieb uplatňovaných v rámci colných kvót v roku 1995. Príloha č.3 - Zoznam rozvojových krajín. Príloha č.4 - Zoznam menej rozvinutých krajín.