Ako hrajú u susedov hospodárske domino Clearingové zúčtovanie dožíva - vystrieda ho obchodovanie v konvertibilných menách? - Seifertová, Iveta
Perspektívne ukončenie vzájomných hospodárskych vzťahov Slovenska s ČRvo forme colnej únie a clearingového zúčtovania. Pokles obchodného obratu medzi SR a ČR. Perspektíva obchodovania v konvertibilných menách. Vývoj a komentovanie základných ekonomických ukazovateľov ČR za roky 1993-1995 a odhad na rok 1996.