Clearing odchádza do histórie? - Brda, J.
Dôsledky navrhovaného zániku česko-slovenského clearingového platobného styku pre slovenských podnikateľov. Zdržanie bezhotovostného platobného styku. Straty pre podnikateľov na kurzových rozdieloch pri väčších obratoch. Konvertibilita českej koruny. Inflačný impulz na Slovensku.