Plachá laň stráca bojazlivosť Základný zahraničný kapitál sa oproti minulému roku zvýšil o 53,8 percenta - Schneider, O.
Zvýšenie hodnoty základného zahraničného kapitálu vloženého do našich podnikov sa v porovnaní s r.1994 zvýšila o 53,8 perc. Poradie krajín, ktoré sú hlavnými investormi na Slovensku: Nemecko, Rakúsko, ČR, USA a Francúzsko. Podmienky umiestňovania zahraničného kapitálu v našej ekonomike. Priaznivý vývoj hospodárskych ukazovateľov Slovenska. Pomoc USA Slovenskej republike.