Připravuje se Bílá kniha (White paper) - Mička, Přemysl
Hospodárske a obchodné vzťahy krajín strednej a východnej Európy s krajinami Európskej únie zaznamenali značný rozmach. Prispelo k tomu i uzatvorenie množstva obchodno-politických dohôd o obchodnej, vedecko-technickej a hospodárskej spolupráci. Príprava stratégie pre obdobie pred vstupom krajín strednej a východnej Európy do EÚ pod názvom Biela kniha o príprave pridružených krajín strednej a východnej Európy na integráciu do vnútorného trhu EÚ.