Hľadá sa potenciálny partner Americkí experti - dobrovoľníci pomáhajú našim firmám prenikať na zahraničné trhy - Bieliková, V.
Význam osobných kontaktov a zástupcov pri vyhľadávaní obchodných kontaktov podnikateľov v zahraničí. Činnosť súkromnej neziskovej dobrovoľnej organizácie International Executive Service Corps (IESC) USA, ktorá má svoje zastúpenie na Slovensku. Práca zahraničných poradcov a príklady niektorých úspešne riešených projektov nas Slovensku. Projekty pre malé a stredné firmy.