K novému zákonu o prídavkoch na deti - Matlák, Ján
Zákon NR SR č.193/1994 Z.z. o prídavkoch na deti a o príplatku k prídavkom na deti. Vymedzenie subjektov, ktoré môžu uplatniť nárok na prídavky na deti. Problematika nezaopatrenosti dieťaťa. Základné podmienky pre nárok na prídavky. Výška prídavkov na deti. Miesto a forma uplatnenia prídavkov na deti. Situácie, keď nárok na prídavky na deti nevzniká.