Po medziregionálnom zasadaní OSN - národných koordinátorov Medzinárodného roku rodiny
Február 1995 Bratislava - zasadanie OSN - národní koordinátori Medzinárodného roku rodiny (MRR). Globálne zhodnotenie MRR. Správa o priebehu MRR na Slovensku. Charakteristika slovenskej rodiny. Sociálna situácia rodín a domácností. Koncepcia rodinnej politiky. Aktivity v rámci MRR na Slovensku.