Sociální pomoc, hmotná nouze a majetek Zamyšlení nad zásadami zákona o sociální pomoci - Víšek, P.
Zmysel sociálnej pomoci. Hranice chudoby. Problém základných potrieb a luxusného tovaru. Pôžičky na živobytie. Majetok a poskytovanie sociálnej pomoci.