Allianz - pozícia na vrchole európskeho poisťovníctva - Spišiak, M.
Oblastný riaditeľ poisťovne Allianz, a.s. Bratislava Ing. Marián Spišiak o zhustení sociálnej siete zvyšovaním počtu konkurentov na poisťovacom trhu. Skúsenosti z pôsobenia a.s. Allianz v SR.