Poistenie pri cestách do zahraničia - Tatárová, E.
Vedúca oddelenia poistenia cestovného ruchu Union, poisťovacej a.s. Ing. Eva Tatárová o možných rizikách pri cestách do zahraničia. Druhy poistenia, ktoré ich kryjú. Komplexné poistenie v niektorých cestovných kanceláriách a možnosť individuálneho uzavretia poistenia. Zoznam pobočiek Union, poisťovacej a.s.