Sociálne zabezpečenie - Matlák, Ján
Zákon NR SR č.194/1994 Z.z. Zákon mení a dopĺňa päť základných zákonov z oblasti sociálneho zabezpečenia. 1. Zákon č.54/1956 Zb. o nemocenskom poistení zamestnancov. 2. Zákon č.32/1957 Zb. o nemocenskej starostlivosti v ozbrojených silách. 3. Zákon č.88/1968 Zb. o predĺžení materskej dovolenky, o dávkach v materstve a o prídavkoch na deti z nemocenského poistenia. 4. Zákon č.100/1988 Zb. o sociálnom zabezpečení. 5. Zákon č.543/1990 Zb. o štátnej správe sociálneho zabezpečenia. Všetky uvedené zákony a predpisy sú v znení neskorších predpisov.