Sociální zabezpečení ve Francii - Rys, V.
Organizácia a správa všeobecného systému sociálneho zabezpečenia vo Francúzsku. Dôchodkové poistenie. Nemocenské a zdravotné poistenie. Pracovné úrazy a choroby z povolania. Rodinné prídavky. Poistenie v nezamestnanosti.