Peniaze plánované na dostavbu jadrovej elektrárne Mochovce treba investovať do úspor energie - Huba, Mikuláš
V rubrike diskusia názory predsedu Spoločnosti pre trvalo udržateľný život k energetickej politike SR celkovo, stanovisko k jadrovej energetike (centralistický monopol) a návrhy a projekty na úspory a využitie alternatívnych zdrojov energie (malé vodné elektrárne, veterná, geotermálna energia, biomasa). Návrhy na legislatívne opatrenia a ekonomické nástroje úspor energie spracované neziskovou organizáciou Fond pre alternatívne zdroje energie.