Riaditeľstvo vodných ciest v Rakúsku - Hambek, B.
Privatizácia Riaditeľstva vodných ciest v r. 1992 v Rakúsku a založenie Rakúskeho dunajského podniku, akciovej spoločnosti. Priority v ekológii riek. Protipovodňová ochrana v povodí Dunaja.