Dobytok v podhorskom prostredí - Paciga, J.
Primárne postavenie chovu hovädzieho dobytka v celkovom hospodárení poľnohospodárskeho družstva Liptovský Ondrej. Vývoj chovu hovädzieho dobytka, cieľavedomá selekcia, zmeny vo výžive. Nové technologické linky v rámci dojenia a chladenia mlieka. Dlhodobo budovaná efektívna úroveň v podhorských oblastiach.