Kam sa uberá trh s hovädzím dobytkom - Ižáková, Viera
Vyrovnanie ponuky a dopytu na domácom trhu s komoditami chovu hovädzieho dobytka (HD). R. 1994 začiatok vyrovnávania dopytu s ponukou pri mlieku. Vývoj chovu HD a výroby mlieka a mliekarenských výrobkov. Návrh ekonomických nástrojov v chove HD. Skladba dotačných titulov v chove HD.