Barometer transformačného procesu Na margo samostatnej kapitoly programového vyhlásenia vlády o malom a strednom podnikaní - Schneider, O.
Problematika malého a stredného podnikania (MaSP) v programovom vyhlásení vlády SR. Opatrenia vlády smerujúce na vytváranie podmienok pre dynamický rozvoj MaSP na Slovensku. Vytváranie regionálnych poradenských a informačných centier. Úloha Euro-Info Centra pre podnikateľov, ktorí mienia vstúpiť na zahraničné trhy EÚ. Národná agentúra pre malé a stredné podnikanie a jej úlohy pri koordinácii programov pomoci. Bariéry rozvoja malého a stredného podnikania na Slovensku. Význam informácií pre rozvoj MaSP.